fredag 30. januar 2009

Helg, helg, helg!

Ingenting er som å ligge lettere henslengt på sofaen en fredagskveld. Alene. Meg og stillheten. Har sikkert hundre ting å gjøre, men legger det til side for å slappe av litt. Var på Triaden etter jobb i dag for å kjøpe noe til Tine, så tok jeg sol og deretter bar det rett heim. Egentlig var planen å finne på noe med min kjære, men siden sløvheten kom meg i forkjøpet, ble han med noen kamerater på kino istedenfor. Så da blir det heller "Senkveld" sammen når han kommer hjem.

Helga kommer nok ikke til å by på noen überspennende hendelser for min del, Tine har spurt om jeg vil være med henne til Lillehammer i morgo, så driver og vurderer det. Ellers så er jeg i grunn bedt til gamlesjefen og på jentekveld hos Kristin. Får nu sjå hva fremtida bringer. Én ting er i hvert fall sikkert, jeg skal ta det helt med ro i morgen og på søndag, også må jeg ta meg en tur til mamma, pappa og Therese.

torsdag 29. januar 2009

Smooth




Tenkte jeg skulle lage en forfriskning etter at jeg kom fra jobb i dag (nei, jeg skal ikke legge ut alt jeg spiser og lager i løpet av en dag, men prøver meg litt fram og vil dele ting jeg synes er godt ). Dro innom butikken etter å ha kommet til Aurskog, hadde på forhånd sett et par oppskrifter på smoothie på nett, men kom ikke på de, så måtte handle litt på måfå. Kjøpte to bananer, to kiwi, en mango og en pose frossen smoothiefrukt (også har me juksa litt). Resultatet ble en mørkerød smoothie, som smakte veldig bra. Da kom blenderen min til nytte også, har vel brukt den én gang før og jeg fikk den til jul i 2007.







onsdag 28. januar 2009

Mat og "Klar melding"


Siden Christian kom hjem ganske seint i dag, fant jeg ut like før han ankom åstedet at jeg skulle lage middag til han. Så jeg disket opp med kylling og ris. Enkelt og greit, men veldig godt. Satte en ekstra spiss på maten at jeg tok timian på risen, gressløk på kyllingen og et par cherrytomater. Mmm! Kokk i verdensklassen. Heh... Eller bare ikke.


Når jeg allikevel er her, må jeg få ut litt tanker angående en "Klar melding" som var på baksiden av Romerikes blad for noen dager tilbake. Meldingen var som følger; "Facebook, MySpace, blogg, MSN, SMS og lignende. Alle tror de betyr noe, men man er bare en liten maur i en stor tue". Det fikk meg til å stusse litt. Meldinga er ikke direkte provoserende, men jeg oppfattet den allikevel som det. Jeg vil bare si at jeg blogger ikke eller er på Facebook for å eksponere meg selv, eller vise/skryte av alt jeg gjør osv. På Facebook er jeg i høy grad på grunn av mine venner og bekjente. Siden man er spredd utover det ganske land, er jeg glad for at det finnes et slikt sted. Det gjør det enklere å holde kontakten, i en hverdag som ellers gjør det vanskelig å møtes så ofte. Denne bloggen har jeg oppretta kun for meg sjøl. Jeg er av den "skriftelige" typen, som synes det er enklere å få ned tanker, meninger og følelser på "arket". Dessuten synes jeg det er hyggelig å dele ting med andre. Ikke bare ting jeg får til, men også ting jeg sliter med og synes er vanskelig. Jeg har lovt meg sjøl at jeg ikke skal bruke nettet som en "klagemur", men det må være lov å reflektere over ting. Ellers har jeg i grunn hatt en fin dag... Hehe.

Mine favoritter


Tenkte jeg skulle begynne og legge ut bilder av ting som jeg har sansen for og anser som mine favoritter. Siden jeg nå har kort hår, og er lettpåvirkelig når frisøren anbefaler produkter som visst skal passe til den frisyren jeg har, er favorittingen i dag en varmebeskyttende hårspray fra Redken. Heldigvis, for min del, trengte jeg ikke å betale mer enn ca. 30 kronasjer for den siden jeg hadde det berømte gavekortet, som omtrent dekket klipp og spray. Uten det, hadde jeg nok ikke kjøpt den, hårprodukter for 280 kroner har min lommebok særs sjelden råd til. Christian synes den lukter rart, men jeg digger den! (Elsker forresten også skrinet den står på, som jeg fikk i julegave av min kjære Marit i 2007).

tirsdag 27. januar 2009

Norge i rødt, hvitt og blått


Det måtte jo skje igjen. De klarer ikke sluttsekundene når det virkelig gjelder. Jeg er skuffa. Jeg er bitter. Allikevel også stolt. Stolt over Norge som gjør en bra kamp. Stolt av vår nye og "lugne" trener. Stolt av prestasjonene i mellomspillet. Selvfølgelig har man høye forventninger, men vi må ikke glemme at landslaget var ganske så "skadeskutt", med både Strand og Lund hjemme i Norge, samtidig med skadde spillere på banen (Myrhol og Mamelund) og Buchman på benken. I tillegg får Vatne og Ege skader i løpet av kampen. Så da er det egentlig ikke grunn til å sutre, for alt i alt har vi gjort det bra. Og til dere som synes at TV2 prioriterer feil ved å sende håndball istedenfor "Frustrerte Fruer", gå og smør dere ei brødskive. Det finnes nok av andre søpleserier dere kan se på, det går ikke akkurat mye håndball på TV2.

søndag 25. januar 2009

Nyklipt og fornøyd

Endelig turte jeg å ta steget, og det korte håret mitt er nå et faktum. Har i flere måneder vært lei sveisen, så her om dagen ringte jeg Saxa og bestilte time. Overveide nøye om jeg bare skulle ta tuppene, eller om jeg skulle kline til. Det blei det siste. I og med at jeg hadde et gavekort på Saxa i tillegg, var valget enkelt.

Søndag er ukas beste dag, og i dag blir det nok VM i å slappe av. Christian tar resten av den gamle leiligheten, jeg har tatt min del, så kan slappe av med god samvittighet. Herlig, herlig.

fredag 23. januar 2009

Ved veis ende


Tine og jeg har nettopp kommet hjem fra den gamle leiligheten, og vi er ferdig med å vaske! Så da var det "adios" til det gule huset i Fosnesveien. I tillegg er det helg og jeg har fri, det skal bli godt. Utrolig godt. Har selvfølgelig en del igjen her også, mangler noen møbler som kommer i februar, samt at gardinene ikke er hengt opp, men det kommer seg i løpet av et par uker (får jeg håpe). I morgen og søndag skal jeg bare slappe av, og ikke minst, sove lengre enn til fem. Skal til frisøren i morgen, så tenker fælt på hva jeg skal gjøre... Er i grunn veldig lei det håret her, så har lyst til å klippe det kort. Vel, ikke kort-kort, men til skuldrene kanskje? Og få litt lysere hår... Men jeg er redd jeg ender opp med det samme gamle. Pleier som regel å bli sånn. Er ikke så stor tilhenger av altfor mye forandringer, selv om det er herlig i blant.


Denne uka har jeg vært ganske så flink når det kommer til kosthold, har spist ofte, lite og relativt mye frukt og grønt. Tran og Biovitt er på plass i kjøleskapet, det samme er snart elipsemaskinen (ikke i kjøleskapet, da). Prøver å telle kalorier, men skal ikke bli helt manisk.


(Bildet kommer som et resultat av overtrøtthet og kjedsomhet).


onsdag 21. januar 2009

Forandring fryder


I løpet av gårsdagen og dagen i dag, har det vært umulig å ikke få med seg Barack Hussein Obama, USAs nye president. VG så svært innbydende ut med sin flotte forside av den 44. presidenten, så det måtte bare leses på jobb. Jeg, som mange andre, har latt meg fascinere av denne mannen. Han har store planer og ambisjoner, og de fleste har skyhøye forventninger til ham. Så er det bare å vente i spenning. Vil han innfri disse forventningene, eller har de blitt for store? Jeg har i hvert fall tro på Obama, man må bare gi han tid og ikke forvente at alt blir rosenrødt i løpet av én dag. En dårligere jobb enn Bush kan han uansett neppe gjøre. Det blir ikke akkurat som å hoppe etter Wirkola.

tirsdag 20. januar 2009

Nok en gang...

Jeg klarer som regel alltid å fullføre det jeg begynner med, men slike bloggtilfeller er et unntak. Det samme med skole, slanking, ja, kanskje jeg ikke er så flink allikevel? Har en blogg på ipublish.no også, men den kommer jeg til å legge ned, for så å starte med blanke ark i denne bloggen. Det er tross alt nytt år, og jeg har planer for 2009. Store planer. Som for mange vil se ganske så alminnelige ut, men det er viktig å begynne i det små, for store og brå forandringer holder som regel ikke lenge.

Det nye året har begynt helt greit. Christian og jeg har kjøpt oss leilighet på Aurskog, og her stortrives jeg allerede. Fargene, møblene og det meste er sånn jeg vil ha det, selv om vi ikke er helt ferdige med ting og tang. Frøkna er også i gang med å få en sunnere livsstil, selv om det går trått. Da gjenstår det bare sparing og skole. Sistnevnte blir til høsten.

Nå blir det snart (sein) middag alá Johansen, så er det natta på meg. Opp klokka fem i morgen. Gleder meg til helg, for å si det sånn. Gleder meg også til vår, og til sommer. Til Jeff Dunham 13. april, og til resten av 2009.